Sorti Begravningar-logotyp.png

IMG_1321.jpg
IMG_1322.jpg

För oss är det lika viktigt att ta hand om den avlidne som er närstående.

         

_dsc0241-2.jpg

Vilka är vi?

Vi som driver Sorti Begravningar heter Anette Dahlqvist och Spanne Lekman. Vår nära vänskap grundades redan i början

på åttiotalet och under åren som gått har vi också arbetat till-sammans på flera olika ställen och under olika långa perioder.

De första tankarna på en begravningsbyrå kom redan i början på 2000-talet. Men livet kom emellan och det dröjde ett antal år innan vi bestämde oss för att göra verklighet av våra tankar. Så äntligen år 2010 öppnade vi Sorti Begravningar, en modern begravningsbyrå för dig som vill ha kvalitet, värdighet och integritet.

Tillsammans med oss arbetar också Camilla Falk och vi har alla tre valt att arbeta i denna bransch utifrån en önskan att göra skillnad. Det är så otroligt viktigt att begravningen, trots det sorgliga, blir ett värdigt och vackert avslut. Lika viktigt är också att det känns bra för dig.

Alla vi tre har gått en ettårig KY - utbildning till begravnings-entreprenörer och vi har också god kunskap i att möta männi-skor i sorg, något som borde vara självklart i vår bransch men så ser det dessvärre inte alltid ut. Vår begravningsbyrå är också auktoriserad av Sveriges Begravningsbyråers Förbund, vilket är en trygghet för dig som kund.

 

Vår drivkraft är att se till helheten och det unika hos varje person. Vi fångar upp alla detaljer, stora som små, och skapar en personlig begravning som blir en vacker avskedsceremoni med ett ljust bestående minne.

 

Oavsett livsåskådning så är vårt fokus att ge dig som närstående de bästa förutsättningarna att kunna ta ditt avsked, gå vidare i livet samt att ge den avlidne en värdig sorti.

när värdigheten är ovärderlig

INNEHÅLL

Sök på hemsidan:

Översikt hemsidan

Copyright

Kakor (cookies)

Vår sekretesspolicy

SBF_f_pl-2.jpg

Auktoriserade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund

Copyright © 2011-2018

AB Sorti Begravningar​