Sorti Begravningar-logotyp.png

img_8448.jpg
Platta-brons-3.png

Det bästa var att vi alla blev överens. Tack för hjälpen!

dsc_4001.jpg

Beställa begravning

Ett dödsfall är väldigt ofta överrumplande, man ställs inför frågor där man inte alltid vet svaren. Hos oss får du den hjälp du behöver med allt som måste ordnas. 

Det är inte så bråttom att ta kontakt med begravningsbyrån att du måste göra det omgående efter dödsfallet. Vänta en dag eller två om du behöver det, därefter börjar det bli dags att boka ett besök hos oss. Det som har hänt har redan hänt och ingen kan ändra på det.

Vår uppgift är bland annat att ordna en begravningsceremoni på bästa sätt. Tillsammans med dig går vi igenom vilka olika alternativ som finns och hjälper dig med hur du vill ha det.

Vi tar ansvar för helheten och ser till att varje liten detalj blir ordentligt genomtänkt och väl genomförd.

Det bästa är om alla som ska vara med i besluten, också är med hos oss på begravningsbyrån. Glöm inte bort barn och ungdomar, låt dem vara delaktiga och inte uteslutna.

Finns det flera olika viljor så hjälper vi er att komma fram till vad som blir det bästa alternativet för er alla.

När någon har avlidit är det viktigt att få ta sitt avsked, få säga farväl en sista gång. Oavsett livsåskådning så är vårt fokus att ge dig som närstående de bästa förutsättningarna att kunna ta ditt avsked, gå vidare i livet samt att ge den avlidne en värdig sorti.

när värdigheten är ovärderlig

INNEHÅLL

Sök på hemsidan:

Översikt hemsidan

Copyright

Kakor (cookies)

Vår sekretesspolicy

SBF_f_pl-2.jpg

Auktoriserade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund

Copyright © 2011-2018

AB Sorti Begravningar​